پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست باند قاچاق سوخت در نیروگاه شهید رجایی منهدم شد وزیر آموزش و پرورش: تدابیری برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در نظر گرفته شده است ظریف، عبدالعلی‌زاده و شریف زادگان عضو شورای‌عالی آمایش سرزمین شدند «حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد
آیا با پاندمی کرونا، مورد حمله بیولوژیک قرار گرفته‌ایم؟

در شرایط جنگی باید رزمنده بود؛ چرا آرایش جنگی نمی‌گیریم؟

باید درک کرد شرایط کنونی کشور تفاوتی با شرایط جنگ 8 ساله ندارد و تصمیم‌گیری‌های مقامات کشوری به مثابه فرماندهی عملیات جنگی اثر گذار است. تصمیماتی که می‌تواند ماحصلی مانند نتایج «کربلای 4» داشته باشد و یا با درایت همراه شده و با شکستن محاصره دژخیمان دشمن، «ثامن الائمه» دیگری را رقم بزند.
میلاد خدائی؛ دبیر سرویس سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۳۸۱

در شرایط جنگی باید رزمنده بود؛ چرا  آرایش جنگی نمی‌گیریم؟

 

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که حدود 3 ماه از انتشار نخستین اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا در ووهان چین و پس از آن در دیگر نقاط جهان می‌گذرد، تردیدهای جدی درباره منشأ این ویروس که تاکنون جان حدود  5000 نفر را در اقصی نقاط جهان گرفته، همچنان به قوت خود باقی است.

هنوز هم کارشناسان و مقامات بسیاری قانع نشده‌اند که ویروس کرونا یک ویروس عادی است. آنها با ارائه شواهدی و دلایل قابل بررسی می‌گویند که ویروس کرونا یک ویروس ساخته دست انسان است و احتمالاً آمریکا با هدف ضربه زدن به دیگر کشورها، این ویروس را به‌عنوان یک سلاح بیولوژیک تولید کرده و به کار گرفته است؛ هرچند در این میان اقتصاد خود آمریکا نیز در کوتاه‌مدت دچار مشکلاتی شده است.

 

کرونا ویروس، خفاش و جنگ بیولوژیک!

«ایگور نیکولین» دانشمند و زیست‌شناس روسی که سابقه فعالیت در کمیته سلاح بیولوژیک روسیه را در کارنامه دارد، جزو کارشناسانی است معتقدند شیوع ویروس کرونا در جهان یک مسئله تصادفی نبوده و احتمالاً آمریکا عامل انتشار این ویروس بوده است.

این دانشمند روس اخیراً در مصاحبه‌ای درباره اینکه آیا ویروس کرونا ساخته دست بشر است یا واقعا در اثر عدم رعایت مسائل بهداشتی و از برخی غذا‌ها و حیوانات در چین منتقل شده است، گفت: «عقیده دارم در شهر‌های چین مانند همه شهر‌های بزرگ دیگر نقاط جهان، بازاری وجود دارد که در آن حیواناتی فروخته می‌شوند و این غذا‌ها هزاران سال است که خورده می‌شود، اما ویروس کرونا در طول همه آن سال‌ها به انسان منتقل نشد، اما در بیست سال اخیر، این چهارمین شیوع ویروس در کشور چین است».«عقیده دارم این مسئله تصادفی نیست و بلکه این یک طرح است. در اطراف مرز‌های چین, 25 آزمایشگاه بیولوژیک آمریکایی فعال هستند، در قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، ویتنام، تایوان، کره جنوبی، فیلیپین، تایلند و مالزی و حتی افغانستان و پاکستان، در همه کشور‌های اطراف چین، آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکایی وجود دارد».

در اواخر ماه ژانویه یعنی کمتر از یک ماه پس از انتشار نخستین خبرها از شیوع ویروس کرونا در ووهان چین، ژنرال «جیمز استافریدیدز» فرمانده سابق نیروهای آمریکایی مستقر در اروپا، طی یادداشتی در نشریه فارین پالیسی بدون اشاره مستقیم به ویروس کرونا تأیید کرد که در دنیای امروز سلاح‌های بیولوژیکی وجود دارند که می‌تواند تا یک‌پنجم جمعیت جهان را به کام مرگ بکشانند. مطرح شدن چنین ادعایی از سوی یک ژنرال بلندپایه آمریکایی بر شدت‌ تردیدها در مورد منشأ ویروس کرونا افزوده است.

حدود سه هفته قبل «دیمیتری نوویکوف» معاون اول رئیس کمیته بین‌الملل پارلمان روسیه، با اشاره به پنهان‌کاری‌های آمریکا در تولید سلاح‌های بیولوژیک، هشدار داد که نباید آمریکا را کشوری عقب‌مانده در تولید چنین سلاح‌هایی تصور کرد.

این مقام روس درباره نقش احتمالی آمریکا در تولید و شیوع ویروس کرونا خاطرنشان کرد:«درباره دست داشتن آمریکا در آنچه در چین در حال وقوع است، باید به این واقعیت توجه کنیم که مدت‌هاست در برخی کشورها برای ساخت سلاح‌های بیولوژیک فعالیت‌های جدی انجام می‌گیرد و این دیگر یک موضوع محرمانه نیست. من معتقدم که ایالات متحده نیز در این زمینه فعالیت می‌کند ضمن اینکه طرف‌های زیادی در آن ذینفع هستند که این ویروس‌ها آزمایش شوند و ببینند نتیجه چه خواهد شد».

در شرایطی که در رسانه‌های غربی کماکان کشور چین و مشخصاً شهر ووهان به‌عنوان مبدأ شیوع ویروس کرونا معرفی می‌کنند، اخیراً فعالان شبکه‌های اجتماعی در چین و و همچنین برخی مقامات این کشور، تردیدهایی را در این زمینه مطرح کرده‌اند. آنها اخیراً با ارائه شواهدی خواستار بررسی احتمال شیوع این ویروس از آمریکا به چین و سایر کشورها شده‌اند؛ البته آنها فعلاً درباره احتمال اینکه ویروس کرونا یک سلاح بیولوژیک ساخت آمریکا باشد، مستقیماً اظهارنظر نمی‌کنند.

موضوع احتمال آغاز شیوع ویروس کرونا از آمریکا پس از آن در شبکه‌های اجتماعی چین مطرح شد که شبکه تلویزیونی «آساهی» ژاپن گزارش داد که مرکز کنترل و پیشگیری‌ از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) به‌تازگی شک کرده است که ممکن است تعدادی از بیش از 10 هزار بیماری که طی ماه‌های اخیر در این کشور بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست داده‌اند، در واقع به آنفلوآنزا مبتلا نبوده و به‌دلیل ابتلا به ویروس دیگری (احتمالاً ویروس کرونا) جان باخته‌ باشند.

فعالان شبکه‌های اجتماعی در چین می‌گویند این احتمال وجود دارد که ویروس کرونا در جریان مسابقات ارتش‌های جهان که در اواخر سال 2019 در چین برگزار شد و تعداد زیادی آمریکایی در آن حضور داشتند، از آمریکا به چین منتقل شده باشد.

سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اولین بیمار مبتلا (patient zero) در آمریکا کی شناسایی شد؟ چه‌تعداد از مردم آلوده شدند؟ نام بیمارستان‌ها [محل نگهداری افراد آلوده] چیست؟ ممکن است ارتش آمریکا این بیماری همه‌گیر را به ووهان چین آورده باشد. شفاف باشید! آمارهای خود را علنی کنید! شما به ما یک توضیح مدیون هستید!»

با این حال، مقامات چینی همچنان سعی دارند که تا زمانی که حقیقت امر کاملاً روشن نشود، از متهم کردن آمریکا به استفاده از ویروس کرونا به‌عنوان یک سلاح بیولوژیک خودداری کنند.

 

قرائنی برای اثبات سلاح بیولوژیک بودن ویروس کرونا

شاید آنچه که این روزها در قالب گمانه، احتمال و ادعا مطرح می شود، سالها بعد رنگ واقعیت به خود گیرد و افشا شود که کرونا ویروس جنگ بیولوژیک آمریکا یا دیگر قدرت های استکباری علیه رقبای بزرگ جهانی شان بوده است.

«قرائنی احتمال حمله‌ بیولوژیکی بودن کرونا را مطرح کرده است». این بخشی از پیام مهم رهبر معظم انقلاب بود که خطاب به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برای تشکیل قرارگاه بهداشتی و درمانی برای سازماندهی خدمات به مردم مطرح کردند. با بیانات رهبر معظم انقلاب که همواره حجت شرعی بوده‌اند، احتمال حمله بیولوژیک تقویت شد. احتمالی که این روزها نه فقط در ایران بلکه در سطح بین الملی نیز به شکلی پررنگ درحال مطرح شدن است. طرفداران این نظریه به شواهدی از حضور نیروهای آمریکایی چند هفته قبل از شروع این بیماری در شهر ووهان چین اشاره می‌کنند، موضوعی که روز گذشته رسما مورد تایید مقامات پکن هم قرار گرفت و رسما مدعی نقش داشتن ارتش آمریکا در شیوع ویروس کرونا در ووهان چین شدند.

شاید آنچه که این روزها در قالب گمانه، احتمال و ادعا مطرح می شود، سالها بعد رنگ واقعیت به خود گیرد و روشن و افشا شود که کرونا ویروس جنگ بیولوژیک کاخ سفید علیه رقبای بزرگ جهانی اش همچون چین بوده است. سلاحی برای حفظ برتری سیاسی و اقتصادی در عرصه بین المللی.

 

ایران در گیر و دار یک جنگ بیولوژیک!

اما حمله بیوتروریسمی بودن کرونا ویروس، از نخستین روزهای شیوع آن مطرح بود، ورود این مهمان ناخوانده به ایران بحث بر سر این موضوع را داغ تر کرد و چهره های سیاسی و نظامی در اظهارنظرهای خود طی چند هفته اخیر بارها و بارها درباره این احتمالات سخن گفته اند.

«امیرعبداللهیان» دستیار ویژه رئیس مجلس از نخستین چهره هایی بود که این احتمال را مطرح کرد، او در توئیتی مدعی شد «شاید بعدا مشخص شود کرونا جنگ بیولوژیک آمریکا علیه رقبایش بوده است».

ادعایی که «غلامعلی جعفرزاده» رئیس فراکسیون مستقلین مجلس که از قضا حوزه انتخابیه‌اش به شدت درگیر بحران کرونا شده است، هم بر آن مهر تایید زد و گفت:«روند همه گیر شدن ویروس کرونا در سایه تحریم ظالمانه عادی نیست و آن را نوعی حمله بیولوژیک از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دانم».

 

شواهدی از جنگ بیولوژیک آمریکا علیه ایران و دیگر رقبای ایالات متحده

دامنه تکرار این ادعا اما فراتر از ساختمان هرمی مجلس که خود بخاطر شیوع این ویروس به تعطیلی ناخواسته کشیده شده و حتی برخی از نمایندگان را هم مبتلا کرده بود، رسید. این‌بار رئیس پدافند غیرعامل خطاب سوالاتی درباره حمله بیوتروریسمی کرونا برای تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد چین و ایران قرار گرفت. «سردار جلالی» گرچه احتمالات را رد نکرد اما این را هم گفت که «منشاء توسعه کرونا با شواهد و قرائن تحلیلی و راهبردی و بعضی نکات خبری به دشمن ارجاع می‌شود، اما  اثبات تخصصی آن نیاز  به بررسی های آزمایشگاهی و مقایسه بین ژنوم ویروس اولیه ثبت شده و نتایج مطالعه بر روی ژنوم های جدید از نظر نوع تغییرات عامدانه روی آن دارد».

 او چند روز بعد در اظهاراتی کاملتر عنوان کرد«برای این ویروس گمانی اولیه وجود داشته که یک طغیان طبیعی و بدون دخالت انسان و یا یک نشت آزمایشگاهی از آزمایشگاه ووهان چین بوده است و گمانه زنی سوم این است که این ویروس یک مدلی از جنگ بیولوژیک باشد؛ در این خصوص گمانه زنی‌های متفاوتی وجود دارد که آیا این جنگ برای کشتن اتخاذ شده، یعنی دستکاری شده و برای کشتن است مانند آنچه در جنگ جهانی دوم بود و مسئله دیگری که این ویروس برای بحث اقتصادی و تأثیر اقتصادی بر کشور هدف طراحی شده است و درصد کشتار آن کم اما فراگیری فراوان دارد که شاید بخواهند از آن طریق کشور هدف را تحت تأثیر قرار دهند».

سردار جلالی با اشاره به آزمایشگاه بیولوژیک آمریکا در اطراف ایران، چین و روسیه، تاکید کرد «این ویروس بخش زیادی از ویژگی‌های جنگ بیولوژیک را دارد اما می‌توان با بررسی بیشتر توسط متخصصین ویروس شناسی مشخص شود که آیا این یک جنگ بیولوژیک است یا خیر».

«سردار سلامی» فرمانده کل سپاه هم با کنایه به آمریکایی‌ها که سابقه بهره گرفتن از سلاح های بیولوژیک را دارند گفت «این ویروس ممکن است محصول تهاجم بیولوژیکی آمریکا باشد که در ابتدا به چین و سپس به ایران و سایر نقاط دنیا شیوع پیدا کرده. آمریکا بداند که اگر این کار را انجام داده به اهلش بر خواهد گشت و اگر هم کار آمریکا نباشد باز این ویروس مهار خواهد شد».

«سردار عراقی زاده» نیز احتمالات در این خصوص را رد نکرد.  او که سخنگویی قرارگاه مبارزه با کرونا در ستاد کل نیروهای مسلح را برعهده دارد درباره احتمال حمله بیولوژیک آمریکا از طریق انتشار ویروس کرونا گفت؛ «در این باره برخی شواهد و احتمالات وجود دارد که باید بر اساس آنها قضاوت کرد. همه ما می دانیم که امریکا در برخی کشورها آزمایشگاههایی دارد که درباره انواع ویروس ها آزمایش های بیولوژیک و مهندسی ژنتیک انجام می دهد. قبلاً هم سابقه داشته که آمریکا از این ویروسها به عنوان سلاح استفاده کرده باشد و از آنجا که این ویروس، ویروسی جدید است ممکن است در همین آزمایشگاهها ایجاد شده باشد البته هنوز بطور قطعی نمی توان گفت اما به عنوان یک احتمال می تواند مطرح باشد. این احتمال را بررسی و اگر به نتیجه قطعی برسیم اعلام خواهیم کرد».

 

در شرایط جنگی باید رزمنده بود؛ چرا  آرایش جنگی نمی‌گیریم؟

 

آیا دو نوع کرونا در ایران داریم؟

احتمالات درباره بیوتروریسمی بودن ویروس کرونا آنجا بالا گرفت که بنا به روایت ها منشا این ویروس در ایران تنها ووهان چین نیست، موضوعی که در جلسه کمیسیون بهداشت مجلس با وزیر بهداشت مطرح شد و بنا به گفته «شهروز برزگر» در این جلسه وزیر بهداشت توضیح داد که بخشی از ویروس کرونا در گیلان کاملا با ویروس ووهان چین متفاوت است که حتی به پرستار ۲۵ ساله هم رحم نکرد لذا باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. بزرگر عنوان کرد «این شامل قم هم می‌شود که بخشی از ویروس کرونا در قم با ویروس ووهان چین متفاوت است. به عبارت دقیق‌تر مشخص نیست که منشأ ویروس دوم از کجاست؟ آنچه از صحبت‌های وزیر بهداشت برداشت کردم این است که دو نوع ویروس در کشور هست. یکی ویروس ووهان چین و یکی دیگر ویروسی با منشأ نامعلوم که به نظرم در این باره این احتمال وجود دارد که ویروس از نوع بیوتروریسم آمریکا باشد که در ایران پخش شده است».

 

لزوم تشکیل پدافند بیو تروریسم

جدی شدن احتمال حمله بیولوژیکی از طریق کرونا آنقدر بالا گرفت که حشمت الله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درخواست تشکیل پدافند بیوتروریسم را داد. او گفت «از امروز تا سال ۲۰۳۰ دنیا با انواع مختلف بیوتروریسم مواجه خواهد شد باید سازمانی مستقل با اختیارات ویژه شکل بگیرد و ما همچون پدافند موشکی، پدافند بیوتروریسم داشته باشیم».

کرونا حتی «محمود احمدی نژاد» را دست به قلم کرد که خطاب به دبیرکل سازمان ملل نامه ای بنویسد، نامه ای که در آن به حمله بیوتروریسمی از طریق ویروس کرونا اشاره شده بود. او خطاب به آنتونی گوترش نوشت «امروز برهمگان آشکار شده است که امثال ویروس جهش یافته و هوشمند کرونا ۲۰۱۹ ، ساخته و پرداخته آزمایشگاهها و به تعبیر صحیح تر، زرادخانه های جنگ بیولوژیک برخی قدرت های سلطه گر جهانی و بسیار ضد انسانی تر، مخرب تر و وحشت آفرین تر از دیگر سلاح های ضد انسانی مانند هسته ای و شیمیایی و هارپ است».

او خواستار این شد که سازمان بهداشت جهانی قاطعانه آزمایشگاه های موصوف را شناسایی و همراه با عاملان به کارگیری ویروس هایی مانند کرونا به جامعه جهانی معرفی نماید.

 

جوسازی بحرین علیه ایران

ماجرا آنجا جالب‌تر شد که وزیر کشور بحرین ایران را متهم به جنگ بیولوژیک کرد. ادعایی که به سرعت از سوی امیرعبداللهیان از دیپلمات های باسابقه کشور پاسخ داده شد که گفت «آمریکا که با وجود ناوگان پنجم دریایی نظامی خود بر بحرین حکومت می‌کند عامل اصلی جنگ بیولوژیک و حتی کتمان اولیه کرونا در آمریکاست».

پای وزارتخارجه هم کم‌کم به گمانه ها درباره حمله بیووژیکی کرونا باز شد. آنچنان که سخنگوی وزارتخارجه عنوان کند «در مورد این موضوع که آیا این ویروس یک بیماری واگیردار طبیعی با منشاء خاص یا حمله بیولوژیک است اطلاعی نداریم و زمانی که نتیجه تحقیقات در این زمینه مشخص شد می‌توانیم در این مورد اظهارنظر کنیم».

 

مخالفان تئوری حمله بیولوژیک آمریکا چه می‎گویند؟

در این میان البته همه موافق این تئوری نیستند و برخی چون «صادق زیباکلام» این احتمالات را رد می کنند. زیباکلام با اشاره به طرح بیوتروریسمی بودن شیوع کرونا که از سوی برخی مطرح می‌شود می گوید «حالا امروز کرونا ویروس هم به تئوری‌های توطئه نسبت داده می‌شود، اما اگر یادمان باشد درباره طالبان، داعش، القاعده، و حادثه یازده سپتامبر هم تئوری‌های توطئه مطرح بود».

او البته این را هم گفته است که «بیرون از ایران هم احتمال تئوری توطئه مطرح می‌شود؛ عده‌ای می‌گویند خود چینی‌ها این کار را کرده‌اند تا آمریکایی‌ها و اروپایی‌هایی که به چین آمده و سرمایه‌گذاری کرده‌اند بروند و چین سهام آنها را ارزان بخرد. عده‌ای می‌گویند آمریکایی‌ها مسبب این اتفاق هستند، اما تعدادشان در اقلیت محض است».

 

رژیم صهیونیستی سلاح بیولوژیک بودن ویروس کرونا را تایید کرد!

طبق ادعای «اورلی لوی ابکاسیس» عضو کنست رژیم صهیونیستی و گزینه وزارت بهداشت این رژیم، ویروس کرونا یک جریان ترور بیولوژیک است. 

پایگاه خبری «ژورزالم پست» در خبری نوشت، به گفته این عضو کنست رژیم صهیونیستی، ویروس کرونا بیماری منتقل شده از حیوان به انسان نیست، بلکه این ویروس یک سلاح بیولوژیکی است که در آزمایشگاه ساخته شده است. 

وی در مصاحبه با رسانه‌ای گفت: «این نتیجه خوردن سوپ خفاش نیست، بلکه به نوعی ویروس «آزمایش شده» و ساخته شده است». 

پیشتر نیز «دنی شوهام» مقام پیشین اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز کرونا را طراحی شده در آزمایشگاه‌ها و انتشار آن را عمدی دانسته بود.

 

در شرایط جنگی باید رزمنده بود؛ چرا  آرایش جنگی نمی‌گیریم؟

 

چه باید کرد؟

با توجه به قرائن موجود مورد توجه در بیانات رهبر معظم انقلاب، به نظر می‌رسد ضروری است تا ستاد مدیریت جنگ برای مقابله با کرونا، با حضور دستگاههای مختلف اعم از نظامی و دولتی تشکیل شود، تصمیمات واحد و کارشناسی اتخاذ شده و با تمام توان اجرا گردد.

مردم، بسیج و جهادی‌ها ضرورت‌ها را احساس کرده‌اند و مانند ایام دفاع مقدس به میدان آمده‌اند. سوال اینجاست که چرا این همیّت و زمان‌شناسی میان برخی مسئولان وجود ندارد!؟ آیا خود قرنطینگیِ مفرطِ سال‌های اخیر و مسافرت‌های کیش و قشم کافی نبوده است؟ از روز اول بر ضرورت قرنطینه و یا به نوعی خلوت کردن اماکن عمومی تاکید شده است اما با نگاهی خوش‌بینانه، این کار نصف و نیمه انجام شده است. باید جلوی سفرها گرفته می‌شد که متاسفانه تا بخش زیادی این اقدام صورت نپذیرفت.

بعد از دو سه هفته امکانات بهداشتی به ویژه محلول‌های ضدعفونی کننده به داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی تزریق شده ولی کافی نیست. باید از ابتدای شروع بحران کرونا، بسیج عمومی صورت می‌گرفت و امید است حالا که ستاد کل نیروهای مسلح با دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب به این مسئله ورود کرده است، بسیج حداکثری امکانات محقق شود.

همگان باید درک کنند شرایط کنونی کشور تفاوتی با شرایط جنگ 8 ساله ندارد و تصمیم‌گیری‌های مقامات کشوری به مثابه فرماندهی عملیات جنگی اثر گذار است. تصمیماتی که می‌تواند ماحصلی مانند نتایج «کربلای 4» داشته باشد و یا با درایت همراه شده و با شکستن محاصره دژخیمان دشمن، «ثامن الائمه» دیگری را رقم بزند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر